Tandlægeskræk


At blive væk fra sine regelmæssige undersøgelser kan både blive dyrt og smertefuldt. Det er derfor vigtigt, at du fortæller os, hvis du lider af tandlægeskræk. Spørg gerne efter en tandlægetid tidligt på dagen, så du ikke skal gå og være nervøs hele dagen men i stedet kan få tandlægebesøget overstået hurtigst muligt.

Book tid i dag


 


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

Tandlægeskræk – kom til tandlæge i tide

Frygten for tandlæger er grunden til, at cirka 800.000 danskere ikke går regelmæssigt til tandlægen. Undersøgelser viser, at cirka 40 procent, altså 4 ud af 10, af den danske befolkning lider af tandlægeskræk i større eller mindre omfang. Dette er skyld i, at mange af dem meget sjældent eller aldrig kommer til tandlæge.

Angsten for at sætte sig i tandlægens stol kan blive et stort problem. Ved at undgå tandlægen misligholder du dine tænder og risikerer store tandproblemer. Hvis du passer dine tandlægebesøg, når problemerne og prisen ikke at vokse.

ADENTA: Specialister i tandlægeskræk


Der er forskellige årsager til tandlægeskræk, og der er mange, der lider af det. Derfor er vi her på klinikken vant til at behandle folk, der er bange for at gå til tandlæge.

Klinikkens medarbejdere er uddannede til at håndtere tandlægeskræk, og når du først har tillid til din tandlæge, mindsker det din frygt for at gå til tandlægen.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os. Du kan også kigge forbi og lad os få en snak om, hvordan vi i fællesskab kan reducere (og i mange tilfælde helt fjerne) din angst for at gå til tandlæge.
Interaktiv behandling af tandlægeskræk

For at kunne hjælpe dig af med din tandlægeskræk, beder vi dig om at udfylde et spørgeskema på en tablet, som du får udleveret, når du besøger os. På den måde bliver det synligt for dig og os, hvad du oplever som det mest ubehagelige ved at komme til tandlægen.

Spørgeskemaet giver dig også mulighed for at 'rate' dit besøg. På den måde kan du følge med i, hvordan du langsomt får det bedre med at ligge i tandlægestolen og får dæmpet din tandlægeskræk. Samtidig kan vi se, hvad der gjorde dig tryg, og om der er noget, der skal gøres anderledes ved dit næste besøg.

Under behandlingen informerer vi dig om, hvad der skal ske. Vi sætter god tid af til konsultationen og giver dig øvelser til at bevare roen trods din tandlægeskræk. For os handler det om, at du har tillid til tandlægen, og at vi får skabt så meget ro omkring din behandling som muligt.

Konsultation - priser
KonsultationPriserTILSKUD 5TILSKUD 2TILSKUD 1
UNDERSØGELSE & BEHANDLINGSPLAN300 DKK0 DKK0 DKK0 DKK
RØNTGEN142 DKK68 DKK68 DKK68 DKK
PANORAMA RØNTGENOP TIL 856 DKK275 DKK275 DKK275 DKK
KONSULTATION UDEN BEHANDLING287 DKK0 DKK0 DKK0 DKK

 

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.