Tandrensning


Har du belægninger på tændere eller misfarvninger fra eksempelvis cigaretter, kaffe eller te? Eller er du i tvivl om, hvorvidt du er ved at få tandkødsbetændelse, fordi det bløder lidt, når du børster tænder?
Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

Hos ADENTA kan du bestille en effektiv tandrensning, hvor du nemt og hurtigt kan få renset og pudset dine tænder og forskønnet dit smil. Få flottede tænder og slip for begyndende paradentose eller irriterende tandkødsbetændelse med en tandrensning hos os i København.

Hvordan foregår en tandrensning?


En tandrensning er en forebyggende behandling. Når du får foretaget en tandrensning i København hos os, fjerner vi tandsten på tænderne og pudser dine tænder. Tandrensning foretages for at forebygge tandkødsbetændelse og paradentose ved at fjerne tandsten, som sidder på tænderne.

Behandlingen tager cirka 15 til 30 minutter og bliver hos os udført af en uddannet klinikassistent. Klinikassistenten starter med at undersøge dine tænder og renser dem derefter for plak, bakterier, belægninger og tandsten. Tandsten er hårde belægninger på tænderne, der kan opstå af gamle bakterier fra madrester. Plak er en gullig masse af bakterier, der sætter sig i kanten af tandkødet og kan give tandkødsbetændelse, hvis det ikke bliver fjernet.

En tandrensning kan også fjerne en smule af en eventuel misfarvning af tænderne på grund af rygning, kaffe, te og vin. Går du efter et strålende hvidt smil, så kan en tandblegning hos os være nødvendigt.

Bedøvelse


Det er ikke nødvendigt med bedøvelse under en tandrensning i vores klinik i København.

Hvorfor er en tandrensning nødvendig?


Selvom du er grundig med tandbørste og tandtråd, kan det stadig være nødvendigt med en professionel tandrensning, der kan tage bedre fat. En tandrensning fjerner ophobede bakterier, så du undgår caries og alvorlige tandproblemer. Behovet for en rensning af tænderne er individuelt. Nogle kan nøjes med én tandrensning om året, mens andre har glæde af at komme to til fire gange om året for en sikker forebyggelse af huller og tandkødssygdomme.
Tandrensning i København med fokus på tandlægeskræk

Mange danskere undlader at komme til tandlægen og få den vigtige tandrensning, fordi de helt enkelt har angst for at gå til tandlægen. Kender du fornemmelsen af uro og en klump i maven ved tanken om at skulle ringe til os?

Vi har stor erfaring med at hjælpe personer med tandlægeskræk. Du er meget velkommen til at komme forbi og tage en snak med os om, hvordan du har det med at skulle til tandlæge. Inden vi starter en behandling svarer du på et spørgeskema, så vi er informerede om, hvad du ikke kan lide. Det hjælper os til at skabe en tryghed for dig, når du kommer hos os.

Fortæl os om din tandlægeskræk og lad os overkomme den i fællesskab. Så slipper du for smertefulde og dyre situationer, fordi du er blevet væk og har fået problemer med din tandhygiejne.

Tandrensning - priser
GENEREL TANDPLEJEPRISERTILSKUD 5TILSKUD 2TILSKUD 1
Tandblegning inkl. blegeskinner og blegegel (hjemmeblegning)2700 DKK0 DKK0 DKK0 DKK
Klinikblegning3708 DKK0 DKK0 DKK0 DKK
Undersøgelse og tandrensningFRA 369,98 DKK175 DKK175 DKK175 DKK
Tandrodsrensning106,42 DKK55 DKK55 DKK55 DKK
PARADENTOSEBEHANDLING (EKS. UNDERSØGELSE, UDVIDET TANDRENSNING OG FEM TANDRODSRENSNINGER)978,17 DKK470 DKK470 DKK470 DKK
Bedøvelse345 DKK75 DKK75 DKK75 DKK

 

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Bestil tid i dag - klik her