Akut tandlæge i København


Har du brug for akut tandlægehjælp? Ved akut behov for hjælp skal du ringe hurtigst muligt til os i klinikken ved Kongens Nytorv på telefon 3312 8083.

Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

Akut tandlæge med smertelindrende behandling


Vi tilbyder smertelindrende behandling samme dag – hvis der er mulighed for det. Dog skal du være opmærksom på, at der kan forekomme ventetid til akut tandlæge.

Uden for klinikkens åbningstid henviser vi patienter med akut tandlægebehov til Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø (tæt ved Østerport Station).

Tandsmerter kan være meget generende og nogle af de værste smerter, man kan forestille sig. Din krop forsøger at fortælle, at noget er galt. Undlad derfor at gå rundt i dagevis med tandsmerter, men tag i stedet kontakt til os og få en tid til akut tandlægebehandling.

Akut tandlæge i København – åbningstider


Mangler du akut tandlægehjælp uden for vores normale åbningstider, henviser vi til Tandlægevagten, Oslo Plads 14, 2100 København Ø.

Tandlægevagten har åbent for akutte henvendelser hverdage klokken 20.00 - 21.30. Lørdag, søndag og helligdage kan du komme til akut tandlæge klokken 10.00 - 12.00 og igen om aftenen klokken 20.00 - 21.30.

Akut tandlægebehandling i København


Bemærk venligst hos ADENTA akut tandlæge i København:

• Ring hurtigst muligt, så vi kan reservere en tid til dig
• Alle patienter får tilskud til behandling mod forevisning af det gule sygesikringsbevis
• Vi foretager kun akut tandlægebehandling mod kontant betaling af patientens andel
• Dankort modtages, men vi kan ikke tilbyde at sende en regning til senere betaling

Er tandlægeskræk årsag til din akutte tandpine?

Går du rundt med tandpine, fordi du ikke kan fordrage at gå til tandlægen? Hos ADENTA har vi stor erfaring med at hjælpe og støtte patienter med tandlægeskræk. Kom ind til os. Vi sætter god tid af til konsultationen, og du kan altid bede om en pause, hvis det bliver for meget.

Desuden skal det ikke gøre ondt at gå til tandlægen. Vi lægger en smule bedøvelse, og når den begynder at virke, lægger vi resten af bedøvelsen, så du ikke skal bekymre dig om smerter undervejs.

Ring til os i dag og få tid til akut tandlæge – hos os kan du være helt rolig ved tanken om, at vi har særligt fokus på tandlægeskræk og dine behov.

Konktakt os og bliv smertefri samme dag!

Akut tandlægebehandling – priser

Prisen på akut tandlægebehandling afhænger naturligvis af, hvad du skal have lavet. Har du isninger, en tandbyld, tabt en fyldning eller mere diffuse smerter?

Lad os sammen få kigget på dine tænder, og så kan du derfra få et prisoverslag på behandlingen.

Du kan desuden finde vores almindelige priser på mange behandlinger her

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Bestil tid i dag - klik her