Vi har dig i fokus

Behandling
af høj kvalitet

Bøjletandlæge i København – Tandretning med bøjle


Vi er på klinikken certificerede til at regulere tænder med det såkaldte Inman Aligner-system, som vi har opnået mange fine resultater med. Inman Aligner er den perfekte løsning og billigere end tandregulering med brug af en fast bøjle.

Kontakt vores bøjletandlæge i København og få hjælp til trangstillede og skæve fortænder.

Hvordan foregår behandlingen hos bøjletandlæge i København?


Hos ADENTA er bøjlebehandlingen nænsom og kan klares inden for nogle måneder.

Behandlingen hos vores bøjletandlæge er hurtig, sikker og billigere end andre bøjlesystemer. Med den patenterede Inman Aligner bliver dine fortænder nænsomt skubbet ind i den rigtige position i løbet af ganske få uger.

Sådan foregår bøjletandlægebehandlingen:

1. Aftryk tages for fremstilling af din individuelle Inman Aligner
2. Inman Aligneren prøves ind og afleveres
3. Brug Inman Aligneren 16-20 timer per dag
4. Eftersyn hos din tandlæge hver 2.-3. uge

Som ved enhver anden tandregulering anbefaler vores bøjletandlæge, at tænderne bliver holdt på plads efter endt behandling. Til dette formål bruges ofte en lille tråd, som tandlægen sætter fast bag på tænderne og/eller en aftagelig natskinne.

Bøjletandlæge med Inman Aligner

Inman Aligner er en enkel og aftagelig bøjle, der bruges til at rette skæve fortænder hurtigt og sikkert.

Tandbøjlen er ideel som enkeltstående behandling, men bøjletandlægen kan også med fordel bruge bøjlen til at rette tænder, inden patienten får foretaget andre tandbehandlinger, som eksempelvis plast eller tynde porcelænsfacader.

Inman Aligneren er udstyret med nikkel-titanium (NiTi) fjedre. Via to modsatrettede buer presser de nænsomt tænderne ind i en optimal position. De elastiske NiTi-fjedre gør, at Inman Aligneren kan rette fortænderne hurtigt og effektivt med en nænsom, kontinuerlig kraftpåvirkning.

Kontakt vores bøjletandlæge i dag, hvis du vil vide mere om vores system til retning af dine tænder.

Hvor lang tid tager behandlingen hos bøjletandlægen?

De fleste behandlinger tager mellem 6-16 uger, hvor du bruger bøjlen nogle timer hver dag. Da bøjlen er aftagelig, passer Inman Aligner nemt ind i en aktiv livsstil og en travl hverdag. Selve behandlingen ude hos din bøjletandlæge i København er hurtigt klaret.

Når du starter behandlingen, vil bøjletandlægen give dig et realistisk skøn på netop din behandlingstid. For de patienter, hvor Inman Aligner-behandlingen kan anvendes, er behandlingen ofte meget hurtigere end andre tandreguleringsteknikker. I de tilfælde, hvor det vurderes, at Inman Aligner ikke kan anvendes, vil man typisk kunne bruge Lite Wire, som er en kosmetisk regulering af fortænderne med et apparatur, der diskret sidder fast på tænderne.

Bøjletandlæge København – priser
TANDREGULERINGPRISERTILSKUD 5TILSKUD 2TILSKUD 1
LITEWIRE: EN KÆBEFRA 18000 DKK1475 DKK1475 DKK1475 DKK
LITEWIRE: TO KÆBERFRA 30000 DKK2950 DKK2950 DKK2950 DKK
INMAN ALIGNER: EN KÆBEFRA 18000 DKK675 DKK675 DKK675 DKK
INMAN ALIGNER:FRA 30000 DKK1350 DKK1350 DKK1350 DKK
CLEAR ALIGNER:FRA 1200 DKK---
RETAINER1800 DKK0 DKK900 DKK900 DKK

 

Vil du vide mere om priserne på behandling hos vores bøjletandlæge i København, så ring til os for mere information. Vi giver dig et nøje prisoverslag, når vi har haft mulighed for at se og vurdere dine tænder og behovet for tandregulering