Adenta byder Mette Ravn velkommen

Hos ADENTA er vi glade for at byde velkommen til Mette Ravn, der tidligere har været tandlæge hos Citytand på Kultorvet ved Nørreport. Mette Ravn har stor erfaring som tandlæge, og hun har tidligere udført professionelle tandbehandlinger inden for alt fra almindeligt eftersyn til tandblegning, implantater og paradentosebehandling.

Er Mette Ravn din tandlæge?

Måske kender du allerede Mette Ravn og har haft hende som tandlæge hos Citytand? I så fald skal du være meget velkommen til at følge med Mette over til os. Det kan være rart at følge den tandlæge, som man kender godt og er tryg ved.

Hvis du har været glad for placeringen af din tandlæge hos Citytand, så kan du glæde dig over, at vi hos ADENTA har klinik lige så centralt i København K. Vi har adresse på Østergade lige ved Strøget og meget tæt på Kongens Nytorv, hvor der går flere busser og metro.

Du er selvfølgelig også meget velkommen hos ADENTA, hvis du ikke tidligere har været kunde hos Citytand eller tandlæge Mette Ravn. Vores centrale tandlægeklinik i Københavns centrum er altid åben for nye patienter.

Skift tandlæge til ADENTA

Hos ADENTA bliver Mette Ravn en del af vores hold, hvor vi har stor erfaring og fokuserer på tryghed for patienten. Vi er specialister i tandlægeskræk og sætter ekstra tid af til behandlingerne, hvis du har behov for dette.

Har du tidligere haft Mette Ravn som tandlæge, så kender hun allerede din historik, og ved hvis du har særlige behov. Du er dog altid meget velkommen til at gøre os opmærksomme på, hvis du tidligere har oplevet ubehag ved at gå til tandlægen. Så kan vi hjælpe med at gøre dit tandlægebesøg hos Mette Ravn eller en af vores andre dygtige tandlæger så trygt og rart som muligt.

Hvordan flytter jeg med Mette Ravn til ADENTA?

Hvis du kommer fra Citytand tandlægerne og har gået hos Mette Ravn, er du meget velkommen til at flytte med hende over til os. Ring til os, og aftal din første tid. Det kan du både gøre i god tid eller ved akut behov.

Før din første behandling hos Mette Ravn hos ADENTA, vil vi bede dig møde op 10-15 minutter før behandlingen. Så har vi god tid til at få dig registreret i vores system, hvormed vi blandt andet kan sikre, at vi har din historik på plads, og at vi får dine seneste røntgenbilleder.

Bestil tid i dag - klik her