33 12 80 83

Julie Erica Schlosser

Uddannet fra Århus Tandlægeskole i 2000. Dawson curriculum i 2016 i Wirral, England. Medlem af DSD, DSOI, SAED, DSTMK og TF. Grundlægger og mentor for Esthetic Group, Denmark; en kvalitetscirkel for ambitiøse tandlæger med fokus på æstetikken. Foredragsholder i ind- og udland. Bestyrelsesmedlem i DSOI.

Julies interesse inden for faget er på det æstetiske kombineret med det funktionelle; derfor lægger hun stor vægt på detaljerne i alle behandlinger. Det være sig ved det almindelige eftersyn eller den omfattende rekonstruktion.

Julie har i 2016 taget videreuddannelse inden for bidfunktion i England, hvorfor hun er husets tandlæge, der foretager behandlinger, der kræver omfattende løft af biddet og fokus på patienter med kæbeledsproblemer.

Julie er ligeledes uddannet inden for digital smiledesign og arbejder sammen med tandlæger i både ind- og udland omkring dette. Mange af Julies behandlinger planlægges virtuelt.

Privat er Julie gift med Simon, og de har sammen tre drenge. Seneste skud på stammen er en adopteret gadehund fra Bosnien. Den hedder Freddy, og hvis du spørger Julie, er den en helt usædvanligt dygtig hund.

For mig er det vigtigt at kunne give mine patienter det smil, de ønsker!

33 12 80 83

Book tid