Skift tandlæge til Adenta


Har du overvejet at finde en ny tandlæge? Hvis ja, så skift tandlæge til ADENTA. Vi er din lokale tandlæge ved Kgs. Nytorv.
Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

Tandlægeskræk? Skift tandlæge her

Rigtig mange danskere kommer ikke regelmæssigt til tandlægen på grund af tandlægestræk. Faktisk er op mod 40 procent i større eller mindre grad påvirket af frygten for at gå til tandlægen. Kender du følelsen? Skift tandlæge til ADENTA, hvor du møder fuld forståelse og tålmodighed hos en ny tandlæge med tid og tålmodighed.

En ny tandlæge kan ændre i dine tidligere mønstre med frygt for tandlægebesøget. Og hos ADENTA har vi stor erfaring med at hjælpe personer med tandlægeskræk. I mange tilfælde har vi oplevet at et skift af tandlæge til vores klinik i København hjælper til helt at fjerne vores patienters ubehag ved at gå til tandlægen.

Ny tandlæge til alle slags tandbehandlinger


Er du på udkig efter en ny tandlæge? Så skift tandlæge til ADENTA. Vi har stor erfaring med alt fra forebyggende tandrensninger til paradentosebehandlinger, tandproteser og tandblegninger. Så uanset om du mærker en ømhed i tænderne, bare skal have et rutinetjek, eller om du er ked at farven på dine tænder, så skift tandlæge og lad os hjælpe dig.

Du kan læse om en del af vores behandlinger her på hjemmesiden.

Ny tandlæge? Værd at vide som ny patient


Som ny patient beder vi dig komme ind på klinikken 10 til 15 minutter før din behandling. Så får vi dig oprettet i vores system. Vi beder dig desuden udfylde et helbredsskema, så vi ved, om der er nogle særlige hensyn, vi skal tage.

Som ny patient må du meget gerne fortælle os, hvis du er nervøs for noget i forbindelse med at skifte tandlæge eller være ved en ny tandlæge, som du ikke kender endnu. Så tager vi det stille og roligt og giver dig ekstra tid.

Et skift af tandlæge er en stor tillidserklæring, som vi gør alt for at imødekomme. Vi ser frem til at hjælpe dig og takker dig for din interesse i at vælge ADENTA som din nye tandlæge. Med vores store erfaring i tandlægeskræk, kirurgiske behandlinger, forebyggende behandlinger og kosmetiske behandlinger er vi godt rustet til at hjælpe dig til et flot smil uden smerter. Vi tager også imod dig, hvis du akut har brug for en ny tandlæge

Generelle priser
KonsultationPriserTILSKUD 5TILSKUD 2TILSKUD 1
UNDERSØGELSE & BEHANDLINGSPLAN300 DKK0 DKK0 DKK0 DKK
RØNTGEN142 DKK68 DKK68 DKK68 DKK
PANORAMA RØNTGENOP TIL 856 DKK275 DKK275 DKK275 DKK
KONSULTATION UDEN BEHANDLING287 DKK0 DKK0 DKK0 DKK

 

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Tilskud

Priserne på behandlinger er reguleret af Sygesikringsoverenskomsten. Således vil du altid betale det samme for en behandling i Jylland som i København K Den danske stat yder tilskud til alle patienter.

Læs mere om sygesikrings-overenskomsten her

Bestil tid i dag - klik her