Tandbehandling


Når skaden er sket, og en eller flere af dine tænder har brug for behandling, kan du her læse lidt om de muligheder, der findes.

Vi restaurerer dine ødelagte tænder, så de ligner naturlige tænder og matcher dine andre tænder.
Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

 

Hvordan foregår en tandbehandling?

Proceduren under tandbehandlingen afhænger naturligvis af, hvilken behandling du skal have foretaget. Vi tilbyder hjælp til:
 
Fyldninger ❯
Kroner ❯
Tandbehandling af paradentose ❯
Bro-behandling ❯
Rodbehandling ❯
Proteser ❯

Klik på linket for den tandbehandling, du ønsker at vide mere om. Fælles for vores behandlinger er, at vi udfører behandlingerne, uden at du oplever smerte. Vi informerer dig grundigt om, hvad der skal ske, så du kan følge med undervejs og ikke oplever ubehagelige overraskelser.

Mange af vores patienter har tandlægeskræk i større eller mindre grad. Vi har derfor meget fokus på at skabe en rar atmosfære, så din oplevelse hos os bliver så god som overhovedet muligt.

Tandbehandling med bedøvelse


Tandbehandlinger har tidligere været forbundet med ubehag og smerter. I dag kan en tur til tandlægen være ganske smertefri, hvis du vælger at få bedøvelse. For os er det vigtigt, at du er tryg gennem hele din tandbehandling.

Har du tandlægeskræk, så gør vi os ekstra umage for at sikre, at du er i en tryg atmosfære, når du får en tandbehandling hos os. Vi starter først behandlingen, når du er klar, og når vi har snakket forløbet igennem. Vi anbefaler bedøvelse, så du ikke skal være bekymret for, om det nu gør ondt undervejs.

Synes du, at bedøvelsen i sig selv er ubehagelig? Smagen kan vi desværre ikke gøre så meget ved. Du får selvfølgelig lov til at skylle munden, så snart bedøvelsen er lagt, inden vi går videre med resten af din tandbehandling. Men vi starter altid med en lille smule bedøvelse, og når den begynder at virke lokalt, så lægger vi resten af bedøvelsen, så du mærket stikket mindst muligt.
Hvorfor er en tandbehandling nødvendig?

Hvis du har problemer med tænderne, så er en tandbehandling nødvendig for at undgå, at du får tandsmerter eller betændelse i munden. Hvis du eksempelvis kommer tidligt med et hul, inden det har udviklet sig, så kan vi nøjes med en forebyggende behandling, der i de fleste af tilfældene ikke kræver en efterfølgende fyldning.

Jo længere du venter med en tandbehandling, jo større er sandsynligheden desværre for, at indgrebet bliver større eller mere kompliceret. Vi håber, at du kommer i tide, så vi kan hjælpe dig fri for smerter og ubehag.

Ring eller kom forbi og hils på os

Tandbehandling – prisliste

I vores prisliste kan du se eksempler på priserne på vores behandlinger. Når du kommer hos os, kan vi altid give dig et prisoverslag, inden vi starter din tandbehandling, så du på forhånd har et overblik over, hvor meget regningen cirka ender på.

Se vores prisliste her ❯

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Bestil tid i dag - klik her