33 12 80 83

Tandbehandlinger i København

Har du brug for tandbehandling?

Hos Adenta udfører vi tandbehandling med både kosmetisk, kirurgisk og genopbyggende effekt. Desuden kan du få akut behandling hos os, hvis du eksempelvis oplever pludselige smerter eller har fået knækket en fortand eller slået en tand ud.

Her kan du læse mere om vores forskellige typer af tandbehandling.

Kirurgisk tandbehandling

Kirurgisk tandbehandling dækker blandt andet over behandling af visdomstænder og kirurgi i tandkødet. Du får også kirurgisk behandling, hvis du skal have implantater for at erstatte en mistet tand, eller hvis du skal have opereret tandens rodspidser i forbindelse med en rodbehandling.

Vi udfører en så skånsom og smertefri behandling som muligt. Vi tilbyder altid bedøvelse ved kirurgisk tandbehandling, så du har bedre mulighed for at slappe af og være rolig under behandlingen. Du bestemmer naturligvis selv, om du tager imod tilbuddet om bedøvelse. Hvis du har tandlægeskræk, må du meget gerne fortælle os det inden din tandbehandling. Det giver os mulighed for at tage særlige hensyn undervejs i processen.

Kosmetisk tandbehandling

Kosmetisk tandbehandling er et tilbud til dig, der gerne vil have hvidere eller mere lige tænder. Et par skæve fortænder kan være charmerende og give karakter til dit smil. Men er du ked af dine tænders form eller gullige nuance, så er kosmetisk tandbehandling hos Adenta en oplagt mulighed. Har du mistet en tand eller bliver du ved med at få huller i den samme tand kan et implantat være en god løsning, så du igen får flotte og sunde tænder.

Skæve tænder kan vi rette op ved brug af en diskret tandbøjle eller ved at slibe en smule af de ujævne kanter. Kom ind til os og hør mere om mulighederne for, hvordan kosmetisk tandbehandling kan give dig mere lige tænder.

En typisk kosmetisk tandbehandling er at få bleget tænderne. Tandens emalje tager farve af det vi spiser, og drikker, og især lakrids, te, kaffe, sodavand, rødvin og rygning er slemme til at misfarve tænderne. Tandblegning er en kemisk kosmetisk tandbehandling, og den kan godt være lidt hård ved tænderne. Døjer du med eksempelvis paradentose eller tandkøbsbetændelse, behandler vi dette, inden vi går videre med blegningen.

Genopbyggende tandbehandling

Genopbyggende tandbehandling oplever du eksempelvis, når du har brug for fyldning af et hul eller hvis der skal en rodbehandling til for at fjerne et dybt hul, hvor bakterierne når ned til tandens nerve. Genopbyggende behandling dækker også over vores arbejde med proteser, brobehandlinger, kroner og hvis du døjer med paradentose.

Brug for akut tandbehandling?

Ring til os hurtigst muligt, hvis du skal bruge akut tandbehandling så vi kan reservere en tid til dig. Vær blot opmærksom på, at du kan opleve ventetid til dit akutte behandling.

33 12 80 83

Book tid