Tandblegning


Drømmer du om et hvidere smil? Kaffe, te, genetisk disposition og rygning er nogle af årsagerne til, at du kan få gule eller misfarvede tænder. Et godt smil er vigtigt for førstehåndindtrykket, og hvide tænder er blevet et symbol på god tandhygiejne og sundhed.
Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik

Hvide tænder kommer dog ikke af sig selv, og tandbørstning er ikke nok til at rette op på de misfarvninger, tænderne får i løbet af et helt liv. Her kommer afblegning af tænder ind som et relevant løsningsforslag.

Kontakt os på 3312 8083, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med tandafblegning. Vi hjælper dig også, hvis du er ny patient.

Fordele ved tandblegning på klinik


Tandblegning på klinikken er den mest effektive måde til afblegning af tænder, da tandlægen kan anvende stærkere blegemidler, end du kan med hjemmeblegning. Hos tandlægen er du desuden sikker på, at alt er som det skal være.

Hvordan foregår en tandblegning på klinik?


Tandblegning foregår under kontrollerede forhold, hvor tandkød og slimhinder er beskyttet mod blegegelen. Der anvendes forskellige typer af lyskilder til at aktivere blegemidlet.

Selve blegemidlet til tandafblegning består som oftest af 20-30% brintoverilte (hydrogenperoxid) eller carbamidperoxid gel.

Hos os er du i sikre hænder, for tandblegning er vores speciale. Vi starter med at vurdere, om misfarvningen skyldes udefrakommende faktorer (mad og drikke) eller årsager indefra via tandens nerve eller et slag på tanden. Derefter gennemgår vi følgende proces under en tandafblegning:

• Tænderne pudses af med pimpsten
• Tandkødet beskyttes med en flydende membran, der hærdes med lys
• Der påføres blegemiddel, som skal sidde på tænderne i cirka 15-20 minutter
• Processen kan blive gentaget op til tre gange for den mest effektive tandblegning

Du kan eventuelt få en skinne med hjem, hvor du kan gentage din tandblegning efter individuel aftale med tandlægen hos os.
Tandblegning ved tandlægeskræk

Selvom du har tandlægeskræk og mest har lyst til at foretage din tandblegning derhjemme i trygge omgivelser, så anbefaler vi, at den første tandblegning foregår hos os. Vi er specialiserede i tandlægeskræk, og du starter hos os med at udfylde et spørgeskema, så vi bedre kender dig og dine behov.

En tandblegning skal udføres nøjagtigt, så du ikke risikerer at gøre skade på tænderne. Med en tandblegning hos os i klinikken kan du læne dig tilbage og lade os gøre arbejdet. Så kan du være sikker på, at tandblegningen bliver udført korrekt og skånsomt mod dine tænder og dit tandkød, og at du får et flot resultat uden isninger og ubehag efterfølgende.

Tandblegning - priser
GENEREL TANDPLEJEPRISERTILSKUD 5TILSKUD 2TILSKUD 1
Tandblegning inkl. blegeskinner og blegegel (hjemmeblegning)2700 DKK0 DKK0 DKK0 DKK
Klinikblegning3708DKK0 DKK0 DKK0 DKK
Undersøgelse og tandrensningFRA 369,98 DKK175 DKK175 DKK175 DKK
Tandrodsrensning106,42 DKK55 DKK55 DKK55 DKK
PARADENTOSEBEHANDLING (EKS. UNDERSØGELSE, UDVIDET TANDRENSNING OG FEM TANDRODSRENSNINGER)978,17 DKK470 DKK 470 DKK470 DKK
Bedøvelse345 DKK75 DKK75 DKK75 DKK

 

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Bestil tid i dag - klik her