Kirurgisk tandbehandling


En kirurgisk tandbehandling i mundhulen er en hurtig og enkel måde at genoprette sunde forhold på, så du har stærke tænder i årene, der kommer.
Book tid i dag


 

Adenta er en moderne tandlægeklinik


Vi vil altid prioritere, at kirurgisk tandbehandling bliver så skånsom og vævsbevarende som muligt, og at du føler dig tryg og i sikre hænder. Hvis du har tandlægeskræk, så beder vi dig inden behandlingen om at udfylde et skema, så vi ved, hvornår du har erfaring med at blive utryg.

Vi synes, det er en stor fordel, at vi hos ADENTA kan udføre kirurgisk tandbehandling på klinikken. Dette giver en god sammenhæng i diagnostik og behandling. For dig som patient er det også rart at kunne blive her hos os i dine vante, trygge rammer.

Hos os er du og dine behov i centrum. Bestil en tid til kirurgisk tandbehandling hos os – vi har mange års erfaring med at udføre kirurgi i mund, kæber og tænder.

Hvordan foregår en kirurgisk tandbehandling?Tandkirurgi kan dække over flere forskellige behandlinger. Vi tilbyder blandt andet implantater, fjernelse af visdomstænder, operation af tandens rodspidser og kirurgi i tandkødet.

Kirurgisk tandbehandling med bedøvelse


Hos os behøver det ikke at være forbundet med smerte at skulle til tandlægen. Du bestemmer selv, om du vil bedøves under vores behandlinger. Men vi tilbyder altid bedøvelse til kirurgisk tandbehandling, så du bedre kan slappe af.
Hvornår er en kirurgisk tandbehandling nødvendig?

Har du følsomme tandhalse, så kan en kirurgisk behandling af dit tandkød komme på tale.

Kirurgisk tandbehandling af tandens rodspidser er relevant, hvis du skal have en rodbehandling, og tandlægen ikke har mulighed for at rense tandens rodkanaler ordentligt igennem for bakteriedannelse og dødt væv. Ved en rodbehandling, hvor der er kommet bakterier dybt ned i tanden, er det vigtigt at kunne rense området grundigt, inden det forsegles. Her kan en kirurgisk tandbehandling blive nødvendigt for at kunne fjerne alt det betændte væv, så tanden igen bliver sund og uden risiko for efterfølgende tandsmerter.

Patienter, der har mistet en tand, vil typisk have brug for kirurgisk tandbehandling. Et tandimplantat kan erstatte en mistet tand eller fastholde en protese, der er ved at blive ustabil.

Mange får desuden fjernet en eller flere af deres visdomstænder. Vi kommer ikke til at mangle dem senere hen, og for nogle kommer tanden aldrig helt op og er i niveau med de øvrige tænder. Det kan give gentagende problemer med at komme til med tandbørsten, hvilket resulterer i stor risiko for at få hul i visdomstanden igen og igen. I dette tilfælde bliver det nemmere og billigere i længden at gennemgå en kirurgisk tandbehandling og få fjernet den drilagtige nye tand. Hos andre patienter vokser tanden skævt op og trykker og generer de øvrige tænder.

Ring gerne til os, hvis du vil vide mere om mulighederne for kirurgisk tandbehandling hos ADENTA på 3312 8083.

Priser på kirurgiske tandbehandling

Priserne på kirurgiske tandbehandling varierer naturligvis alt efter, hvad du skal have lavet. Kigger du forbi til en snak, kan vi give dig et konkret prisoverslag på den type behandling, som passer til dit behov.

Du kan desuden finde en vores generelle priser lige her

Er du forhindret i at møde til de aftalte tider, bedes du venligst melde afbud senest 2 dage før.
Ved sygdom samme dag meld da afbud så tidligt på dagen som muligt.
Udeblivelser og for sene afbud takseres ifølge gældende overenskomst.

Bestil tid i dag - klik her